P vej.jpg

 

Skru den bedste idé sammen - vi har faktisk brug for det!

 

Vejen til en fremtid, der er båret af evnen til at tænke nyt, går gennem konstruktiv destruktion af egen selvforståelse, forandringsvilje og målrettet arbejde med idéskabelse og –udvikling.

Det gælder iværksættere, virksomheder, ledelse og medarbejdere, hvorfor også den gamle kultur må erstattes med en ny og levende ledelsesfilosofi, der sætter kreativiteten i centrum.

Der er skrevet og sagt rigtig meget om, hvordan iværksættere opbygger en virksomhed, finder den rette finansiering, sammensætter det bedste team og mange andre faktorer, som er med til at skabe den succesfulde iværksætter.

Det tyder på at iværksættere skal være skarpere end nogensinde, hvis de vil have finansieret deres idé på bedste vis.

Kun de bedste overlever på lang sigt. Det er også klart, at kun de allerbedste iværksættere kan forvente at få tilført kapital. Derfor er det tvingende nødvendigt, at være godt rustet til mødet med investorerne og kunderne.

Iværksætteren må designe en idé og en virksomhed der er lidt mere interessant end naboens.

Det tyder også på, at det team, som du sammensætter, skal være det bedste på alle pladser. Og endeligt skal du søge rådgivning fra nogen, der har prøvet det selv og ved, hvad der adskiller en succes fra en fiasko.

Samlebåndet fader Henry Ford beklagede engang, at der fulgte et menneske med de to hænder han havde brug for. Det var dengang man byttede sin arbejdskraft med penge. Den tid er ved at være forbi.

I innovationssamfundet bytter man sin tid med udfordringer. Drivkraften bliver lysten til at skabe noget nyt og spændende sammen med andre, der deler engagementet.

 

Det bedst råd og den egentlige udfordring er måske følgende:

 

Hvis man er flittig med det forkerte, kan det være lige meget - så slå følge med dem, der søger sandheden og sky dem, der mener, de har fundet den.

 TANKEMAILS

Name: *

Email: *

* Skal udfyldes
 

SECOND TO NONE