Perspektiv i Ledelse burde være en selvfølgelighed, men... 


Mange mener i dag, at Jacob Jensens kompromisløse design var den afgørende årsag til, at B&O overlevede, mens de sidste danske radio/tv-producenter samtidig bukkede under.


Han tænke helt omvendt af formen, og funktionaliteten skulle udspringe af ideen. Mest kendt er han for sit markante design for B&O i 1970érne, og flere af hans apparater er udstillet på MoMA i New York. Kulminationen kom med Beomaster 1900 i 1975/76.


”Ideer skaber produkter, der overlever, og med dem kan vi udrydde økonomiske kriser eller den manglende stolthed og eller vækst”, siger Lars Fridberg og understreger, at det tager to-tre år at komme tilbage på sporet, hvis man har været ude. 

Det handler i alt sin enkelthed om modet til at turde, evnen til at kunne og lysten til at skabe unika – modsat evnen, lysten og intentionerne om, at skabe økonomiske resultater, der på kort sigt matcher dem, vi gerne vil sammenlignes med. Når vi sammenligner os med andre, er der en stor risiko for, at det lykkedes.

Den ambitiøse forretningsledelse lyder enkelt og ligetil – men heldigvis kan der ikke bare gives ordre om det. Det handler om menneskelige kapaciteter, såsom visionær skarpsindighed, format, demokratisk og –strukturel kreativitet samt ikke mindst en vis portion menneskelig overskud – ofte kaldet generøsitet.  

Vi har kunnet leve af at producere produkter og serviceydelser baseret på viden og gode ideer – måske er det så enkelt som i sportsverdenen - vi skalvbarevturde at udskifte eller genoptage træningen af de nuværende købmænd og forretningsledere.

En begyndelse kunne være at hente inspiration fra eller måske endnu bedre deltagelse på ledelsesudviklingsprogrammet "Perspektiv i Ledelse".   

 

 

 

 

 

 TANKEMAILS

Name: *

Email: *

* Skal udfyldes
 

SECOND TO NONE